B612 – App Kamera Selfie Trendy

B612 adalah aplikasi kamera selfie yang paling baik dari pembuat LINE (perkhidmatan pesanan popular dari Jepun). Applikasi kamera popular ini yang dibuat khas untuk selfies dan sudah tersedia untuk diturun muat dari Android dan iOS.

Sejarah B612

LINE, 12 Ogos 2014 – LINE Corporation, pemilik dan pengendali aplikasi panggilan dan pemesejan percuma LINE, hari ini mengumumkan pelancaran B612, aplikasi kamera jenama baru yang dibuat khas untuk merakam selfie yang sempurna.

Jumlah gambar yang diambil pada 2014 dianggarkan mencapai hampir 1 trilion. B612 (bernama selepas sebuah planet dari novella “The Little Prince”) direka khusus untuk menghilangkan semua ciri kamera yang berlebihan dan memberi tumpuan kepada menonjolkan wajah dan badan untuk membuat selfies kelihatan lebih menarik dan tajam.

Siapa Jatuh Cinta Pada B612

B612, aplikasi kamera yang dibuat khas untuk Selfies. Aplikasi kamera yang sangat mudah ini bertujuan untuk menghilangkan ciri-ciri yang tidak perlu dan memberi tumpuan semata-mata untuk membuat selfies kelihatan lebih cantik dan hebat

Disyorkan untuk jenis orang berikut:
– Mereka yang ingin mengambil gambar yang sejuk atau cantik.
– Mereka yang ingin mengambil gambar diri mereka untuk profil rangkaian sosial mereka.
– Mereka yang ingin mengambil gambar dengan rakan-rakan mereka.
– Mereka yang ingin mengambil gambar untuk blog mereka.

Muat Turun dari Web Rasmi

B612 – Selfiegenic Camera – Android Apps on Google Play
B612 – Trendy Selfie Camera on the App Store – iTunes – Apple
Blog LINE untuk maklumat lanjut

Apa Yang Saya Cinta Sama B612

B612 hanya menggunakan kamera hadapan dan membolehkan anda mengambil selfies dengan satu tangan sambil mengetuk mana-mana sahaja pada skrin menutup shutter. Kamera menghadap ke hadapan bermula sebaik sahaja anda memulakan aplikasi, jadi tiada tetapan yang mengelirukan diperlukan.

Juga, kerana foto tidak disimpan secara automatik, anda boleh mengambil seberapa banyak yang anda mahu kerana foto yang tidak diperlukan tidak akan disimpan ke folder anda. Sebaik sahaja anda telah mengambil pukulan yang bagus yang anda mahu simpan, ketik butang Simpan di bahagian bawah kanan!

Pengatup tidak membuat suara apabila ia ditutup, jadi anda boleh mengambil foto di mana-mana tanpa bimbang tentang siapa di sekeliling anda.

B612 menawarkan ciri-ciri dinamik untuk pencinta diri sendiri termasuk gambar, video dan 18 kolaj yang mudah digunakan bersama-sama dengan 78 penapis yang boleh dihidupkan dengan cepat di hujung jari anda. Aplikasi ini juga membantu anda membuat pukulan kolaj.

Dengan B612, anda hanya perlu meleret skrin dari atas ke bawah untuk menunjukkan rakan-rakan anda gambar anda. Anda boleh mengetuk penapis untuk memohon kepada diri sendiri, dan aplikasi mengingati penapis yang anda suka menggunakan paling banyak dan memilihnya untuk anda.

Ciri Vignette membolehkan gelap arah sempadan foto untuk membawa apa yang benar-benar penting. Setiap vignet secara automatik menyesuaikan diri dengan penapis yang anda gunakan.

Anda boleh menggunakan ciri Pemasa yang membolehkan anda menunaikan sebelum pengatup turun. Sebaik sahaja anda selesai, anda boleh berkongsi foto di Facebook, Twitter, dan Instagram.

78 Penapis Direka Untuk Selfies

Sebanyak 78 penapis dalam aplikasi B612, dari mereka yang memberikan perasaan yang lembut kepada mereka yang menambah sentuhan tajam ke foto anda. Penapis digunakan di skrin semasa anda mengambil foto supaya anda dapat melihat bagaimana ia akan berubah sebelum anda mengambilnya.

Auto-Fokus Muka

B612 secara automatik mengenali orang, memfokuskan diri dari latar belakang untuk menyerlahkan wajah dan badan. Anda akan terkejut betapa profesional foto anda!

Kolaj Dengan Mudah Sekali

Apa yang anda perlu lakukan untuk menggunakan ciri Collage aplikasi, yang bagus untuk apabila anda hendak memuat naik foto ke blog atau tapak rangkaian sosial, ketik ikon di sebelah kiri bahagian bawah skrin sebelum mengambil foto.

Sebaik sahaja anda lakukan, anda boleh flip antara penapis yang berbeza satu demi satu sehingga anda mencari yang sempurna untuk foto anda.